Wednesday, October 28, 2009

♥ Nasi Ayam ♥


Wiken aritu adik aku yg blajo kat poli tu dtg umah aku..Aku cdg nk masak nasi ayam sabtu..Dah lame dh nk buat..tp tu la dlm keadaan Haziq yg asyik nk berkepit je ngan aku, mmg susah tuk aku nk masak..Kebetulan dh adik aku dtg ni so, bleh la dia tolong2 ape yg patut..Ni adalah percubaan ke-2 aku masak nasi ayam ni..Alhamdulillah jd la, wpun x la same cam My Mom Ciken Rice, tp aku pueh ati dpt masak sendiri, tuk santapan My B & adik aku + bfnye sekali..My B pun kate ok..Cume ayam tu nampak itam bukannye hangit ek..tp terlebih kicap..hahaha..

4 comments:

  1. wahhh.....aku pun lapooo neh..haha....

    wuits sory lmbat reply....
    ni link baru aku...^_^

    http://gurlzrule88888@blogspot.com

    ReplyDelete