Friday, October 16, 2009

♥ Makan-makan ♥

Ini citer 2 minggu lepas..Ade member aku nk dtg raya..
dh alang2 aku nk masak, aku jemput la kwn2 aku yg lain & kwn2 My B sekali..
Mule2 plan masak bihun sup je..
pehtu meleret2 plak jd nye..
Bile dh ader sup nk wat soto la..rebuss la nasi impit plak,
bile ader nasi impit nk plak mkn ngan kuah kacang..
pehtu tetibe tuan umah rase nk mkn spagetti, buat plak spagetti..
Untuk manisan aku wat agar2 gula merah+santan & puding triffle..
1st time wat puding triffle ni..aku ikut resepi anna..
TQ anna cos ajo aku..tp yg sedihnye puding tu x cukup bhn,
jenuh aku dok cr swissroll, tp x der daa...selalu lu ade je jual kt kedai2..
bile nk beli x der la plak..so aku ganti ngan kek roti je..kire jd la ...ahakss..
Mujurla adik aku ader dtg, bleh la dia main2 ngan Haziq time aku masak..
klu x usah haraplah aku nk masak sbyk itu..hahaha
Kat bwh ni gambo2 yg sempat diambil..

Bergambo ngan ex-roomate aku..Kak Eja a.k.a Sitot..Sori la akak, thn ni x buat laksa..tuko menu plak..

Yang ni plak gambo bersama opismet aku...Ina(kiri) & Lin(kanan)...Walaupun kami bkn 1 company tp kami ni dibwh bos yg same & didlm opis yg same..so kire opismet la tu..


Gambo di bwh ni plak adalah org (dlm bulatan) yg selalu sgt tanye aku bile nk wat makan2..hishh!!!mkn je la taunye..so sudah mkn dengan kenyang kan??jgn nk ty2 lg dh ye.hahahaha...

Sori la x dpt nk amik gambo semua yg dtg..neway tq la kpd semua yg hadir..

4 comments:

  1. tu la tu..1 ari nanti aku akan cube lg..ecehehh!!

    ReplyDelete
  2. hahahaaah...ari tu kata tak nk upload gambo menu...
    anyway..byk nya ko masak...teror ko msk yerk....rugi tak dtg.....

    ReplyDelete
  3. saje je upload nk kasi ko rase cam rugi gituh cos x dtg...hahahaha

    ReplyDelete